Muzaffer Bilazer Açiklamasi 'Play-Off Su An Bizim Için Garanti'

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer galip ayrildiklari Kocaelispor maçinin ardindan “Play-off su an bizim için garanti, o periyoda en iyi sekilde hazirlanmaya çalisiyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasinda Kocaelispor’a karsi sahadan 1-0 galibiyetle ayrilan BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer maçin ardindan açiklamalarda bulundu.

Bilazer, “Bugün iki yükseliste olan takim olan hem bizim hem onlarin son periyotlari, bu maçin önemini biraz daha artiriyordu. En azindan oyunsal anlamda artiriyordu. Rakibimizin durumu bizim play-off’u garanti altina almak ve play-off öncesi burada dogru bir yer edinmek noktasinda bir takim hedeflerimiz devam ediyordu. Kocaelispor oyuna dengeli basladi.

Iyi savunma yaptilar, topa sahip olsak da istedigimiz bosluklari bulamadik. Bundaki en büyük sebep de topa istedigimiz tempoyu bir türlü kazandiramadik. Uzun top oynamak zorunda kaldik, normalde planlarimiz içinde yoktu. Baski yaparken dönem dönem eksiklerimiz oldu. Ilk yari topa sahip olsak da oyun anlaminda çok üretken degildik. Istedigimiz bir durum ortaya çikmadi. Ikinci yari daha duygulu basladik. Gelen golle skor avantajini yakaladiktan sonra da yapilan degisiklikleriyle öndeki kaliteyi artirdik. Yine sonuçlandirmayi yapamadik. Bu tarz maçlarda bir sekilde bu kadar genis alanda hücum sansi yakaliyorsan bizim gibi takimlarin 2, 3 yapmasi lazim ki, son dakikalarda rakibi skora ortak etmeyelim. Maalesef onu beceremedik bugün. Play-off su an bizim için garanti. O periyoda en iyi sekilde hazirlanmaya çalisiyoruz. Daha tam hazir olmayan ve maç eksigi olan oyuncularimiz var. Oyun olarak daha iyi olmak zorundayiz. Biz 3’ncü, 4’üncü olarak bitirmek istiyoruz ki play-off’ta da az da olsa en azindan ikinci maçi iç sahada oynamanin bir avantaji var, bunu da degerlendirmek istiyoruz” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA