Metin Diyadin Açiklamasi 'Kendi Maçlarimizi Kazanip Ligde Kalacagiz'

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin, Denizlispor maçinin ardindan, “Artik kendi maçlarimizi kazanip ligde kalacagiz insallah” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasinda Gençlerbirligi deplasmanda öne geçmesine ragmen A. Denizlispor’a 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin, zorlu bir maça çiktiklarini ve kalan maçlari yenip ligde kalmak istediklerini söyledi.

Diyadin, “Son haftalara girerken bütün takimlar için kritik maçlar. Zorlu bir deplasman olacagini biliyorduk ama öne geçmemize ragmen rakibin tek yaptigi, geriden yüksek toplarla futbol tabirliyle sisirme ve dönen toplari kazanip hata yapmaya zorlama üzerine kurulu, oyun olarak degil. Buna ragmen kontrada daha fazla yakalayabilirdik. Ikinci yari yakaladik ama final paslarinda yoktuk. Birinci yedigimiz golde de bize yapilan faulü hakem çalmak üzereyken devam ettirdi. Yerde yatan oyuncumuz varken golü yedik. Maalesef böyle durumlarda hakemlerin de bazen takdir haklari dogal olarak oluyor tabii. Artik kendi maçlarimizi kazanip ligde kalacagiz insallah” dedi.

Kaynak: İHA