Mesut Bakkal Açiklamasi 'Denizli Halkina Bir Bayram Hediyesi Oldu'

DENIZLI – Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Gençlerbirligi galibiyetinin ardindan, "Denizli halkina bir bayram hediyesi oldu" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasinda A. Denizlispor sahasinda karsilastigi Gençlerbirligi’ni, 2-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Bakkal, "Aslinda maça iyi basladik. Özellikle yenmemiz gereken bir maça önde baski ile iyi basladik. Gençlerbirligi ligin en iyi takimlarindan bir tanesi. Tabii gol yedikten sonra ikinci yari biraz daha öne çiktik. Artik maçi çevirmemiz gerekiyordu, buldugumuz 2 tane net ve kaçirdigimiz ikinci yarida özellikle direkten dönen toplar, girdigimiz pozisyonlar var” diye konustu.



“Önemli bir galibiyet aldik”

Ligde kalmak istediklerini belirten Bakkal, “Avantaji iyi kullandigimizi düsünüyorum içeride, simdi Menemen maçi var, ona hazirlanacagiz. Yani bu avantaji Gençlerbirligi maçinda kullandik ama diger takimlar da kazaniyorlar. Bu yaris sene sonuna kadar devam edecek. Ama önemli bir galibiyet aldik. Denizli halkina bir bayram hediyesi oldu. Herkesin bayramini da kutluyorum, insallah saglikli ve mutlu bir bayram geçirilir. Oyuncularimizi da kutluyorum, taraftarlarimiza da tesekkür ediyorum, iyi bir taraftar vardi. Iyi bir yol aldik gidiyoruz. 7. galibiyet insallah bu kritik puani önümüzdeki Menemen maçi ve ondan sonra oynayacagimiz 2 maça iyi bir sekilde yansitip bu takimin kümede kalmasini istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA