Eskisehir'de Kutlama Yaptirmadilar!

Trabzonspor’un sampiyonlugunu ilan etmesiyle Eskisehir’de Eskisehirspor taraftarlari sokaga döküldü. Yurdun dört bir yaninda kutlama yapan Trabzonspor taraftarlari, Eskisehir’de kutlama yapamadi.

2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalik Sezonu’nun 35. haftasinda Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak sampiyonlugunu ilan eden Trabzonspor’un taraftari yurdun dört bir yaninda kutlama yapti. Fakat Eskisehir’de Trabzonspor taraftari sessiz kaldi. Maç saatlerinde meydanlarda yerini alan yüzlerce Eskisehirspor taraftari, besteler söyleyerek yürüyüs yapti. Uzun zamandir iki takim arasinda devam eden gerginlikle birlikte Eskisehirspor taraftari Trabzonspor taraftarina kutlama firsati vermemis oldu.

Ulus Aniti Meydani’nda bir araya gelen yüzlerce Eskisehirspor taraftari beste söyledikten sonra mesale yakti. Mesalenin ardindan da Trabzonspor atkisi yakildi.

Topluluktan habersiz sekilde cadde ve sokaklarda gezen Trabzonspor taraftarlariyla Eskisehirspor taraftarlari arasinda küçük çapli gerginlikler yasandi. Emniyet mensuplari ise büyük çapli olaylarin olmamasi için genis güvenlik önlemi aldi.

Kaynak: İHA