Dorukan Toköz Açiklamasi 'Daha Üç Sene Önce Yürüyecek Halimiz Yoktu Simdi Sampiyonlugu Kutluyoruz'

Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak sampiyonlugu garantileyen Trabzonspor’da Dorukan Toköz, "Daha üç sene önce yürüyecek halimiz yoktu simdi sampiyonlugu kutluyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda Antalyaspor’u konuk eden Trabzonspor, 2-2 berabere kalarak sampiyonlugunu ilan etti. Müsabakada Bordo-mavililerin ikinci golünü atan Dorukan Toköz ve iki asit yapan Abdulkadir Ömür, maçin ardindan soyunma odasinda yasadiklari o anlari anlatti.

Trabzonspor’un resmi Twitter hesabindan açiklamalarda bulunan Dorukhan Toköz, “Bugün Allah’a sükürler olsun ki sampiyonlugumuz ilan ettik. Daha yarim saat oluyor. Abdulkadir iki tane asist yapti, ben de bir tane gol attim. Ugurcan bir penalti kurtardi ama bunun bizim adimiza hiçbir önemi yok. Çünkü oynayan oynamayan bütün oyuncular çalisan kulüp personelinin en az bizim kadar emegi vardir. Herkesten Allah razi olsun. Bizi destekleyen taraftardan da. Biz çok zor günlerden geldik. Bundan 3 sene önce ikimiz de Almanya’da yürüyecek halimiz yoktu, bugün burada sampiyonlugu kutluyoruz” dedi.

Abdulkadir Ömür ise, “Bu sabah Dorukan’a ’Sampiyon olursak bana dokunma aglarim’ dedim. Maç sonu göz göze geldim aglamaya basladim” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin devaminda bordo-mavililerin yildiz ismi Anastasios Bakasetas ikiliye katilarak hep birlikte sampiyonlugu kutladilar.

Kaynak: İHA