Çifte Bayram Yasayan Sakaryaspor Sampiyonluk Turuna Çikti Açiklamasi Sehir Sokaga Döküldü

TFF 2.Lig’i geride birakarak Spor Toto 1. Lig’e yükselen Sakaryaspor, sahip oldugu kupayla sehir turu gerçeklestirdi. On binlerce insanin sokaga döküldügü ve adeta çifte bayramin yasandigi kutlamalarda sehir adeta yesil-siyaha büründü.

Ligin 37. haftasinda konuk ettigi Kahramanmarasspor maçina sampiyon unvaniyla çikan Sakaryaspor, 1-0’lik galibiyet sonrasinda kazandigi kupayla sehir turu gerçeklestirdi. On binlerce insanin sokaga döküldügü kutlamalarda sehir yesil- siyaha büründü. ‘Sampiyon Sakaryaspor’ tezahüratlariyla inleyen cadde ve sokaklarda 7’den 70’e insan seli olustu. Stadyum yolunda baslayan kutlamalar sehir merkezinde takimin mesale ve konfetiler esliginde karsilanmasiyla devam etti. Üstü açik otobüs ile sehir turu yapan yesil-siyahlilar, Çark Caddesi’nden geçerek Demokrasi Meydani’nda kupayi tekrar kaldirdi. Lazer isik ve sahne gösterileriyle devam eden kutlama renkli görüntülere sahne oldu. Meydandaki kutlamada konusan Sakaryaspor Kulüp Baskani Cumhur Genç, hedeflerinin üst liglerde mücadele etmek oldugunu ifade etti.



“Bu sene mahcup olmadik ve sampiyonlugu getirdik”

Kutlamalarda konusan Sakaryaspor Kulüp Baskani Cumhur Genç, “Bizler buradaki arkadaslarimiz ile beraber bu sehrin sevgisine laik olmaya çalisiyoruz. Allah’a sükür bu sene mahcup olmadik ve sampiyonlugu getirdik. Hedefimiz böyle devam edip, ait oldugumuz liglerde en güzel yerde Sakaryaspor’u temsil etmek” dedi.



“Bugün hak ettigimiz sampiyonlugu kutlamanin anidir”

Çifte bayram yasadiklarini belirten Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, “Bugün bizim için bayramdir. Bugün biz iki bayrami birden kutluyoruz. 7’den 70’e tüm Sakaryalilarin bayrami olmustur hayirli olsun, kutlu olsun bayramimiz. Bugün, yillardir hasret ve özlemini çektigimiz, rüyalarini gördügümüz ve en önemlisi hak ettigimiz sampiyonlugu kutlamanin anidir” diye konustu.

Kaynak: İHA