Çameli Belediyespor'da 3-0'Dan Geri Dönüs 1 Puani Getirdi

Denizli 1. Amatör Lig takimlarindan Çameli Belediyespor, 3-0 geriye düstügü Yataganspor maçinda önemli bir geri dönüse imza atarak 1 puani koparmayi basardi.



Denizli 1. Amatör Lig e Grubunda oynanan 10’uncu hafta maçinda Çameli Belediyespor ile Yataganspor, Yatagan Stadi’nda karsi karsiya geldi. Çameli Belediyespor, deplasmanda 3-0 geriye düstügü maçta önemli bir geri dönüse imza atarak Yataganspor ile 3 - 3 berabere kaldi.

E grubunun ligin en agir grubu olduguna dikkat çeken Teknik Direktör Musa Ivgin, “Herkes bir birini yenecek güç ve kaliteye sahip durumda. Maçlar zorlu geçiyor. Yataganspor bekledigimizden biraz daha iyiydi. Isin asli ilk 15 dakika hariç oyunun tamaminda biz vardik. Özellikle ikinci yari çok baskili oynadik. Direk rakibimiz oldugu için maçin öneminin bilincindeydik. Çok da pozisyona girdik. Ikinci yari oyuncularimla konustuk. Bu isi daha bitirici daha iyi yapmamiz gerektigini söyledik. Öne ileri ayaga oynamalari gerektigini söyledik. Oynadilar, yaptilar, Yataganspor’un kalesini abluka altina aldilar. 3-0 geriden gelip, 3-3 maçi çevirmek kolay degil. Iste futbolun güzelligi de tam bu noktada basliyor. 1-0’dan maçi çevirmek zor degil, 2-0 geriden gelip kazanmak da imkansiz olamaz ama 3-0’lik maglubiyetten 3-3 maçi çevirmek muhtesem bir geri dönüstür, zaferdir. Hafizalara kazinir müthis mücadele, futbol tarihinde unutulmaz maç olarak iz birakir" dedi.



Iyi bir oyun sergileyen oyuncularin kutlayan Ivgin, "Oyunumuzu gösterdik. Devre arasinda biraz daha hücum oynamaya karar verdik ve futbolcularimiz da devre arasindaki bu söylediklerimizi yaptilar. Ikinci yari daha ayaga oynayarak, çok pozisyona girdik. Sonuç daha farkli olabilirdi ama ben hem rakip takimi hem de oyuncularimi yürekten kutluyorum. Güzel bir geri dönüsle 1 puan çikarttik. Ancak söz verdigimiz gibi her geçen hafta bir vites daha artirarak, futbol severlere daha iyi bir futbol izlettirecegiz. Ben emeklerinden dolayi tüm futbolcularimi kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA