Bülent Korkmaz Açiklamasi 'Küçük Bir Sansimiz Vardi, Onu Önümüzdeki Haftaya Tasidik'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 7-1 galip geldikleri Göztepe maçinin ardindan yaptigi açiklamada “Küçük bir sansimiz vardi, onu önümüzdeki haftaya tasidik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. hafta maçinda Çaykur Rizespor, deplasmanda Göztepe’yi 7-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Oyuncularimi kutluyorum. Sezon basindan beri ilk deplasman galibiyetini aldik. Iyi oynadik ve sonunda kazandik. Küçük bir sansimiz vardi, onu önümüzdeki haftaya tasidik. Artik önümüzdeki hafta önce kendi isimizi bitirecegiz. Daha sonra rakiplerimizin kaybetmesini bekleyecegiz” dedi.



"Kirmizi kartlar ve penaltilar sonucu etkiliyor"

Korkmaz, bir gazetecinin geçtigimiz hafta alinan farkli maglubiyet ve bu hafta alinan farkli galibiyeti sormasi üzerine söyle konustu: “Biz maalesef çok kolay kirmizi kart görüyoruz ve penalti veriyoruz. Oyunumuzu ve maçin sonucunu etkileyen seyler bunlar. Trabzon maçindan sonra oyun olarak iyi oynuyoruz ama bu kadar kolay kirmizi kart görürsek sonuç da alamazsiniz. Ben nedenin bu oldugunu düsünüyorum. Yoksa deplasmanda daha fazla puan toplayabilirdik.”

“Sezon sonunda konusacagiz”

Korkmaz, gelecek sezon Rizespor’da devam edip etmeyeceginin sorulmasina ise söyle yanit verdi: “Ben daha önce anlasirken kontratimin geregi neyse o davranacagimi söylemistim. Burada olmaktan dolayi ekip olarak çok mutluyuz. Bakacagiz, sezon sonunda konusacagiz. Fakat ben kontratimin geregi neyse sonuna kadar onu kullanacagim.”

Kaynak: İHA