Baskan Ahmet Agaoglu Açiklamasi 'Camia Olarak Bu Günleri Görebilmek Için Hepimiz Çok Uzun Bir Süre Bekledik'

Trabzonspor Kulüp Baskani Ahmet Agaoglu, basarinin mimarinin teknik direktör Abdullah Avci oldugunu belirterek "En büyük pay sahibi olan oyuncularimiz teknik heyetimiz tüm personelimiz. Camia olarak bu günleri görebilmek için hepimiz çok uzun bir süre bekledik” dedi.

Karsilasma sonrasinda teknik direktör Abdullah Avci’nin ardindan basin toplantisi yapan Kulüp Baskani Ahmet Agaoglu, “Biz bir duvar ördük ve ben o duvarda sadece bir tuglayim. Eger bütün camia birlik ve beraberlik içinde olmasa en ufak bir sarsintida gögüs gerecegine arkasini dönüp giderse ki geçmiste bunlarin maalesef örneklerini yasadik. Bu senede daha dogrusu 2019 ve 2020’den sonra herkesin beklentisi Trabzonspor bir 10 sene daha geriye giderdi. Hocamizla anlastiktan sonra bazilarinin garibine gitmis olabilir. Hocamiz geçen sene subat ayinda önümüzdeki senenin planlamalarini yapiyoruz sözlerini sarf etti. Hocam bu sezon devam ediyor dediler. Sezon devam ederken de planlamanizi yapabilirsiniz. Bizim bugün bu noktaya gelmemizde en büyük etken subat ayinda planlamamizi hocamizla birlikte yapmamiz. Mart ayinda hocamiz listeyi verdi. Biz nisan mayis ayinda hocamizin istedigi oyuncularin yüzde seksenini kadromuza dahil etmistik. Bir Marek Hamsik ile Cornelius kalmisti. Onlarin da Avrupa sampiyonasinda milli takimda olmalarindan dolayi. Milli takimdaki görevleri bittikten sonrada hemen onlara imzayi attirdik. Ayrica Mart ayinda Trabzonspor’un kamp tarihi belliydi. Bu sene de belli. Tarih ve yer de belli. Hazirlik maçlarinin programi da belli. Türkiye’de bu kroniklesmis bir vaka. Bizim kimseyle hesabimiz yok biz önümüze bakiyoruz. Üzerimize geldikleri zaman da önümüze bakacagiz. Biz bundan bir buçuk ay önce hocamizla planlamamizi yaptik ve uygulamaya her yönü ile basladik. Sampiyonlar ligi hedefi dogrultusunda da planimiz hocamizin kafasinda belli. Trabzonspor’un basarisinda farkli seyleri aramaya gerek yok. Sadece Trabzonspor’un yaptiklarini yapin sizde basarili olursunuz" ifadelerini kullandi.

“Plan ve programiniz yoksa, önceden yol almadiysaniz bu islerin altindan kalmaniz mümkün degil”

Açiklamalarina “Plan ve programiniz yoksa, önceden yol almadiysaniz bu islerin altindan kalmaniz mümkün degil” diyerek sürdüren Ahmet Agaoglu, "Maç kaybedebilesiniz puan kaybedebilirsiniz ama mücadeleyi biraktiginiz anda umutsuzluga kapildiginiz anda her seyiniz kaybedersiniz. Bu Trabzon artik öyle bir Trabzon degil. Trabzonspor rakiplerinin de güçlü olmasi ile güçlenen bir takimdir. Önümüzdeki sezon benim en büyük temennim çok daha güçlü rakiplerle Süper Ligde mücadele etmek. Biz ancak bu sekilde Süper Ligin kalitesini ve gücünü yukariya tasir ve ligin marka degerini arttirabiliriz. Sizlerde disaridan fark ettiniz mi bilemiyorum. Ben de uzun yillar 32 senedir Trabzonspor’da yönetici olarak çalistim. Ben hiç bir dönemde hiçbir süreçte hocasina bu kadar saygili ve hoca ile uyumunun bu kadar üst düzeyde oldugu bir sezon yasamadim. Bunun için hocama da bir kez daha tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA