14 Yasindaki Mustafa, Hollanda Maçi Için Milli Takima Davet Edildi

DENIZLI – Denizli’nin Çamlik Futbol Kulübünde futbola baslayan, yetenegi ve futbol bilgisi ile dikkatleri çekerek Altinordu’ya transfer olan Mustafa Serhan Kök, U14 Milli Takiminin Hollanda ile oynayacagi hazirlik maçi kadrosuna davet edildi.

Denizli’de futbol hayatina baslayan 2008 dogumlu orta saha oyuncusu Mustafa Serhan Kök, U14 Milli Takiminin 10-12 Mayis 2022 tarihleri arasinda Hollanda ile deplasmanda oynayacagi hazirlik maçi kadrosuna davet edildi. Mustafa Serhan Kök; Çamlik Futbol Kulübünün Batuhan Güner, Muhammet Onur Basyigit, Tayfun Tatli ve Muhammet Zisan Turan’dan sonra milli takima kazandirdigi besinci futbolcu oldu. Basarili futbolcunun 5 Mayis 2022 Persembe günü saat 18.00’de TFF Riva Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde toplanacak milli takim kampina katilacagi ögrenildi.

Yildiz futbolcunun milli takima seçilmesi ile ilgili olarak açiklamalarda bulunan Çamlik FK Baskani ve Antrenörü Senol Ünlü, çok sevinçli ve gururlu olduklarini belirterek “Daha önce bizde oynayan ancak daha sonra Altinordu’ya verdigimiz 2008 dogumlu Mustafa Serhan Kök’ün milli takima davet edildigini ögrendik. Ayrica bu TFF’nin resmi sayfasindan da duyuruldu. Bu bizi çok mutlu etti. Insallah onun için de hayirlisi olur. Bu oyuncu ile birlikte Milli Takima seçilen besinci oyuncumuz oldu. Biz ayni iddia da devam ediyoruz. Seneye bu vakitler yine böyle röportaj yaptigimizda insallah bu sayinin en az yedi ya da sekiz olacagini simdiden söyleyebilirim. Kulüp olarak hedefimiz futbolcu yetistirmek ve onlari Türk Futboluna kazandirmak. Bu hedef dogrultusunda çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA