Welinton Souza Açiklamasi' Çok Iyi Mücadele Ettik, Yüksek Tempo Ve Siddette Maç Oynadik'

Besiktasli futbolcu Welinton Souza, 4-1 kazandiklari Alanyaspor maçiyla ilgili, "Çok iyi mücadele ettik, çok yüksek tempoda ve yüksek siddette maç oynadik. Kazandigimiz için gerçekten mutluyum" diye konustu.

Besiktas, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda sahasinda karsilastigi Alanyaspor’u 4-1 maglup etmesinin ardindan siyah-beyazlilarin savunma oyuncusu Welinton Souza basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Zor bir maç olacagini bildiklerini ifade eden Souza, "Alanyaspor gibi kaliteli rakibe kolay maç olmaz, kazanmayi hak ettik. Çok iyi mücadele ettik, çok yüksek tempoda ve yüksek siddette maç oynadik. Kazandigimiz için gerçekten mutluyum. Çok iyi çalisiyoruz yeni sisteme adapte olmak açisindan. Tüm takim eksiksiz sekilde hocamizin direktifleri dogrultusunda ciddi antrenmanlar yaptik. Hatalar yapiyoruz ama bu maça baktigimizda hatalardan daha çok dogru is yaptik. Bu dogru ritimle bu sisteme daha çabuk adapte olacagiz" seklinde konustu.



"Hocamizin isteklerini sahaya yansitmaya çalisiyoruz”

Teknik Direktör Valerien Ismael’den yeni seyler ögrendiklerini belirten Welinton, "Hayatta her zaman yeni seyler ögreniyoruz. Her hocanin takima kattigi yeni seyler oluyor. Hocamizla yeni bir oyun ve idman anlayisi geldi. Bizden istediklerini idmanlarda yapip, sahaya yansitmaya çalisiyoruz. Daha iyiye gidiyoruz, bugün de bunu gösterdik. 2 hafta olmasina ragmen hocamizdan pozitif seyler aldik. Sahada göründü bu durum. Taraftarlarimizi mutlu ettik" diye konustu.

Kaynak: İHA