Ömer Erdogan Açiklamasi Antalya'dan Puan Veya Puanlarla Dönmek Istiyoruz

Atakas Hatayspor Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacagi maçin hazirliklarini sürdürdü.

Hatayspor Osman Çalgin Tesisleri’nde teknik direktör Ömer Erdogan yönetiminde çalisti.

Yaklasik 1 saat 15 dakika süren idmanda pas drilinin ardindan, 5’e 2 top kapma, taktik ve dar alan çalismasi yapildi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Antalya’da yapacaklari maçin ardindan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. dedi.

Iyi bir rakiple oynadiklarini vurgulayan Erdogan, “Antalyaspor özellikle 8 haftadir yenilmiyor ve az gol yiyor. Antalyaspor devre arasi özellikle Fernandao ile ve Luiz Adriano ile çok önemli iki tane oyuncu kadrosuna katarak mevcut kadrolarini daha da kaliteli bir hale getirdiler. Tabi bu oyuna da yansidi. Analiz ettigimizde gerçekten ligde geriden oyun kurarak bilinçli oynayan takimlardan bir tanesi. Hücumda Dogukan ve Ndao ve Wright ile Luiz Andiano gibi çok etkili oyunculari var. Biz hem onlara karsi nasil savunma yapacagiz zaaflarini nasil degerlendirecegiz. Ona yönelik iste bu son 3 günde çalismalarimizi yaptirdik. Bu gün antrenmanimizi yapip yarin da Antalya’ya giderek son antrenmanimizi Antalya da aksam yapacagiz. Insallah maç günü de maça hazir bir sekilde çikip puan veya puanlarla dönmek istiyoruz.” Dedi.

Adama Traore’nin sakatliginin devam ettigini söyleyen Erdogan, “Bunlara Burak Çamoglu’nun sakatligi da nüksetti. O da aramizda olmayacak. Mehdi kirmizi kart cezalisi, Sackey’nin de sari kart cezalisi olarak bu hafta aramizda olmayacak. Onlarin yerine de Ruben ile Onur’un cezasi bitti, aramiza geri geldiler” diye konustu.

Kaynak: İHA