Erol Bulut Açiklamasi 'Senenin Sampiyonuna Karsi Iyi Bir Oyun Oynadik'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 0-0 berabere biten Trabzonspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Senenin sampiyonuna karsi iyi bir oyun oynadik, iki tarafin da hosuna giden bir skor oldu" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 32. haftasinda sahasinda karsilastigi lig lideri Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldi. Bu sonuçla Gaziantep FK puanini 41’e yükseltirken, Trabzonspor ise puanini 72’ye yükseltti. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, maç sonunda adil bir skorun ortaya çiktigini söyledi.

Bulut, "Bugün lidere karsi, hatta senenin sampiyonuna karsi iyi oynayan bir Gaziantep FK vardi. Ilk yarida kaçirdigimiz pozisyonlar vardi. Rakibin de pozisyonlari vardi. Ilk yarida kaçirdigimiz pozisyonlara bakarsak iki tarafin da sevinmesi gereken bir skor var. Sonuç olarak iki tarafin da hosuna giden bir skor oldu diyebiliriz. Galibiyet olsaydi daha iyi olurdu ama böyle bir takima karsi taktik anlamda da iyi oynadik. Bir puan iyi tabi ki ama üç puan alsaydik daha iyi olurdu" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA