Çameli Belediyesi Futboldan Sonra Voleybola Da El Atti

DENIZLI – Denizli’nin Çameli Belediyesi, futboldan sonra voleybol takimi da kurarak, spora olan destegini artirarak devam ettiriyor.



Çameli Belediyesi, futboldan sonra voleybola da el atarak yani bir takim kurdu. Gençlerin spor faaliyetlerine yönelmesini saglamak için destegini sürdüren Çameli Belediyesi tarafindan kurulan voleybol takimi, Çameli Kapali Spor Salonuna çalismalarina basladi.

Ö

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, Çameli’nde gençlerin kötü aliskanliklardan uzak durmalari ve spora yönelmeleri için belediye olarak tüm imkanlari seferber ettiklerini belirterek, “Gençler bizim gelecegimiz. Onlarin saglikli ve basarili birer birey olmalarina katki vermek bizim asli görevimizdir. Biz futbolun disindaki tüm salon sporlarina da önem veriyoruz. Arkadaslarimiz Çameli’nde voleybol takimi kurmak için uzun süredir çalisiyorlardi. Simdi kurulus islemlerini tamamladilar ve gelecek sezon Çameli Belediyespor olarak voleybol takimimiz da Denizli Bölgesel Amatör Lig’e katilarak Çameli’mizi temsil edecek. Voleybol takimimiz bünyesinde ilçemizin gençlerinizde görmek istiyoruz. Takimimiz simdiden lig hazirliklarini basladi.

Umarim bu takimimiz da Çameli’ndeki gençlerimize büyük katki sunar” dedi.

Kaynak: İHA