Anadolu Yildizlar Ligi Tekvando Grup Müsabakalari Tamamlandi

Karabük’te düzenlenen Türkiye Tekvando Federasyonu Anadolu Yildizlar Ligi (Analig) Tekvando Grup Müsabakalari tamamlandi.

Karabük Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ev sahipliginde Yenimahalle Kapali Spor Salonu’nda 7-9 Nisan tarihleri arasinda düzenlenen Anadolu Yildizlar Ligi (Analig) Tekvando Grubu Müsabakalari tamamlandi. 10 ilden organizasyona katilan yaklasik 300 sporcu dereceye girebilmek için kiyasiya mücadele etti.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, müsabakalarin yaninda Karabük’ün dogal ve tarihi güzelliklerinin gezilmesi noktasinda sporculara rehberlik yaptiklarini ifade etti.

Güven, Karabük’ten katilan 18 sporcunun turnuvada derece elde ederek bir üst grupta kenti temsil edeceklerini de kaydetti.

Coskun Güven, bu tür organizasyonlarla çocuklari akademik basarilarinin yaninda sportif faaliyetleri içerisinde bulundurarak hem kulüplerin altyapisina sporcu kazandirmayi hem de milli olabilecek sporculara diger illerden gelen sporcularla yapacagi müsabakalarla tecrübe kazandirmayi amaçladiklarini aktardi.

16 Nisan Cumartesi gününe kadar bine yakin sporcu kafilesini agirlayacaklarini söyleyen Güven, Karabük’ün altyapi itibariyle ulusal ve uluslararasi organizasyonlari kaldirabilecek kapasitede oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA