Abdullah Avci Açiklamasi 'Sampiyonluk Yolunda Cebimiz Son Derece Dolu'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Gaziantep FK ile deplasmanda 0-0 berabere kaldiklari maçin ardindan yaptigi açiklamada, "Sampiyonluk yolunda cebimiz son derece dolu" dedi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 32. haftasinda deplasmanda karsilastigi Gaziantep Futbol Kulübü ile 0-0 berabere kaldi. Trabzonspor, bu sonuçla puani 72’ye yükseltirken 3 haftalik galibiyet hasretine ise son veremedi. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, sampiyonluk coskusunu gelecek haftalara ertelediklerini söyledi.

Abdullah Avci, kendileri için her haftanin final niteliginde oldugunu vurgulayarak, "Bugünkü rakibimiz kendi evinde lider. Oyun içinde etkili oynayan bir takim ve ikinci toplarda da çok iyiler. Biz de buna göre oynamaya çalistik. Ilk yarida bizim de rakibin de pozisyonlar vardi. Rakibin pozisyonlari da etkiliydi ama kaptan Ugurcan iyi bir performans gösterdi. Bizim de pozisyonlarimiz vardi. Bu haftalar ligin son haftalari, o yüzden zor haftalar. Sampiyonluk konusunda cebimiz son derece dolu. Iyi bir takima karsi iyi bir taktik savasi oldu. Bir haftayi daha bitirdik. Önümüzdeki hafta Karagümrük maçina en iyi sekilde hazirlanip yolumuzu tamamen açmak istiyoruz. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarinda da basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA