Trabzonspor, Gaziantep'e Gitti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Gaziantep FK maçi için Gaziantep’e gitti.

Trabzonspor, Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Abdullah Avci yönetiminde Gaziantep FK maçi hazirliklarini tamamlayarak Gaziantep’e hareket etti. Saat 16.30 siralarinda Türk Hava Yollari’na (THY) ait özel bir uçak ile Gaziantep’e hareket eden bordo-mavili takimda 22 futbolcu yer aldi.

Vitor Hugo kafilede yer aldi

Sezonu kapattigi ileri sürülen Vitor Hugo, Teknik Direktör Abdullah Avci tarafindan Gaziantep kafilesine dahil edildi. 1 Mart’ta Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Final maçinda Antalyaspor ile oynanan maçta sakatlanan ve sezonu kapattigi ileri sürülen Hugo’nun bir ay içinde iyilesip sahalara dönmesi bordo-mavilileri mutlu etti. Avci ile görüsen oyuncu oynama istegini iletti.

Kafilede 22 futbolcu yer aldi

Trabzonspor’un Gaziantep FK kafilesinde 22 futbolcu yer aldi. Kart cezalisi olduklarindan dolayi Siopis, Bakasetas ve Djaniny kafilede yer almadi. Bordo-mavili kafilede su futbolcular bulunuyor:

"Ugurcan Çakir, Erce, Arda, Serkan, Peres, Puchacz, Ismail, Hugo, Denswil, Hüseyin, Ahmetcan, Dorukhan, Berat, Hamsik, Yunus Malli, Abdulkadir Ömür, Visca, Yusuf, Kouassi, Nwakaeme, Cornelius, Koita"

Kaynak: İHA