Giresunspor 55 Yasinda

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, 9 Nisan Cumartesi günü 55. kurulus yildönümünü kutlayacak olan Giresunspor için bir mesaj yayinladi.

Mesajinda Giresunspor’un Giresun’un en önemli markasi olduguna dikkati çeken Senlikoglu, “Giresunspor bir sevdadir, bir özlemdir. Giresunspor’umuz Süper Lig’de sehrimizi gururla temsil ediyor. Her zaman Giresunspor’u sevmeye ve ona sahip çikmaya devam edecegiz. Giresunspor artik 55 yasinda. Giresunspor’umuz, her anlamda Türkiye’nin saygisini kazanmis büyük bir camiadir. Birçok kulüp tarafindan giptayla bakilmakta ve takip edilmektedir. Bizim de Belediye olarak geçmisimizin ve gelecegimizin sevdasi, sehrimizin markasi kulübümüze destegimiz devam edecektir. Bu haftaki Yeni Malatyaspor deplasmaninda ve kalan maçlarda takimimiza basarilar diliyorum” dedi.

Senlikoglu, Giresunspor’un bugünlere gelmesinde emekleri bulunan baskanlara, yöneticilere, futbolculara, teknik adamlara ve emegi geçen herkese tek tek tesekkür ederek, hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet diledigini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA