Trabzonspor, Sampiyonluk Yolunda Puan Kaybina Dur Demek Istiyor

Süper Lig’in 32. haftasinda deplasmanda Gaziantep FK ile karsilasacak olan Trabzonspor, sampiyonluk yolunda puan kaybi yasamak istemiyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda 8 Nisan Cuma günü saat 20.30’da deplasmanda Gaziantep FK ile karsilasacak. Son haftalarda yasadigi puan kayiplarini telefi etmek isteyen bordo-mavililer, rakibi karsisinda sahadan 3 puanla ayrilarak sampiyonluga bir adim daha yaklasmanin hesaplarini yapiyor.

Süper Lig’de elde ettigi 71 puanla zirvede en yakin rakibi Konyaspor ile arasindaki puan farki 13 olan bordo-mavililer, deplasmanda son iki maçtir kazanamiyor. Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan ve Çaykur Rizespor’a ise 3-2 maglup olan bordo-mavililer, evindeki son maçta ise Besiktas ile 1-1 berabere kalmisti.

Süper Lig’de 6 randevu

Trabzonspor ile Gaziantep FK, yarin yapacaklari maçla birlikte 6. kez karsi karsiya gelecek. Iki takim arasinda oynanan 5 maçta Karadeniz ekibi rakibine yenilmedi. Iki takim arasinda oynanan 5 maçta Trabzonspor’un 3 galibiyeti bulunurken, Gaziantep FK ise iki maçta sahadan beraberlikle ayrildi. Bordo-mavililerin 10 golüne, kirmizi-siyahlilar 3 golle karsilik verdi.

Her alanda lider

Trabzonspor, iç sahada elde ettigi yenilmezlik serisi ile en iyi iç saha takimi olurken, dis sahada ayni basariyi sürdürdü. Karadeniz ekibi deplasmanda oynadigi 15 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 maglubiyet elde etti. Attigi 29 gole karsilik ise kalesinde 14 gol gördü. Bordo-mavililer dis sahada ise 33 puan topladi.

3 oyuncu cezali, Peres dönüyor

Trabzonspor’da 3 oyuncu sari kart cezalari nedeniyle Gaziantep FK ile oynanacak olan maçta forma giyemeyecekler. Bakasetas, Siopis ve Djaniny forma giyemeyecegi maçta ise cezasi biten Peres, Teknik Direktör Abdullah Avci’nin forma vermesi halinde görev alabilecek.

Bordo-mavililerin yarinki karsilasmaya; Ugurcan, Peres, Denswil, Hüseyin Puchacz, Dorukhan, Hamsik, Visca, Abdulkadir Ömür, Nwakaeme ve Cornelius seklinde çikmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA