Bülent Korkmaz Açiklamasi 'Kazanmamiz Gerekiyor, Baska Çaremiz Yok'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Konyaspor ile oynayacaklari mücadele öncesinde yaptigi açiklamada, "Kazanmamiz gerekiyor baska çaremiz yok. Insallah hafta sonu kazanan taraf biz oluruz" dedi.

Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda oynayacagi Konyaspor maçi öncesinde hazirliklarini Mehmet Cengiz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde sürdürdü. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularina cevap veren Teknik Direktör Bülent Korkmaz, "Ligde yukarida yer alan takimlarla oynamaya devam ediyoruz. Trabzonspor’u yenmistik, Alanya deplasmanda ama 2. yaridaki oyun bizi çok ümitlendirdi. Tabi ki bu oyunu bütün maç devam ettirmemiz lazimdi. Kaybetmemiz bizim için üzücü oldu. Ben geldigimden itibaren söylüyorum birebir iyi oynadigimiz zaman hem sonuç alabiliyoruz hem de oyunda iyi olabiliyoruz. Bu son 2 maç onu gösterdi. Konyaspor da ligin zirvesinde, zirveyi zorlayan takimlardan bir tanesi. Kompakt oynayan bir takim. Özellikle merkez oyunculari çok etkili oyuncular. Kendi sahamizda oynayacagiz. Kazanmamiz gerekiyor baska çaremiz yok. Insallah hafta sonu kazanan taraf biz oluruz" dedi.

Çaykur Rizespor’un küme düsme potasindan çikmasi için en az 5 maç kazanmalari gerektigini söyleyen Korkmaz, "Ben her zaman söylüyorum, artik maç maç bakmamiz lazim. Kaç tane maç kurtarir bilmiyorum ama, en az 5 tane almamiz lazim. O bile yetmeyebilir. Ama dedigim gibi özellikle Trabzonspor maçindaki mücadelemiz Alanyaspor maçinda ikinci yarida oynadigimiz oyun bütünlesirse her maçi kazanabiliriz" seklinde konustu.

Bryan Dabo’nun artik takimla antrenmana çikmayacagini sözlerine ekleyen Korkmaz, "Dabo takimla çikmiyor, o benim kararim. Kendi ayri olarak çikacak. Ben söyledim pes eden varsa biraksin. Çünkü 7 maç 21 puan zor mu gerçekten zor ama imkansiz degil. Ben öyle bakiyorum. Öyle bakmayan oyuncu varsa zaten biraksin. Biz ekip olarak öyle bakmiyoruz. Pes etmeyecegiz, yola devam" açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA