Anadolu Yildizlar Ligi Tekvando Grup Müsabakalari Karabük'te Basladi

Türkiye Tekvando Federasyonu Anadolu Yildizlar Ligi (Analig) Tekvando Grup Müsabakalari 300 sporcunun katilimiyla Karabük’te basladi.

Karabük Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ev sahipliginde Yenimahalle Kapali Spor Salonu’nda 7-9 Nisan tarihleri arasinda düzenlenen Anadolu Yildizlar Ligi (Analig) Tekvando Grubu Müsabakalari açilis seremonisi ile basladi.

Törene, Karabük Valisi Fuat Gürel, Vali Yardimcisi Muhammed Akin, AK Parti Il Baskani Av. Ismail Altinöz, Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven, Il Göç Idaresi Müdürü Osman Dorkaç, Defterdar Osman Kocas ve daire müdürleri katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsinin ardindan açilis konusmasini yapan Karabük Valisi Fuat Gürel, tekvando grup müsabakalarinin hayirli olmasini dileyerek sporculara basarilar diledi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven ise, "Çocuklarimizin en güzeline layik oldugunu biliyoruz. Pandemiden sonra gençlerimizin salonlardan uzak kalmasi nedeniyle ilimiz birçok organizasyona ev sahipligi yapmaya basladi.

Yaklasik 3.5 aylik süre içerisinde farkli organizasyonlarda 6 binin üzerinde sporcuyu ilimizde misafir ettik. Insallah bu rakami 10 bine çikaracagimizi düsünüyoruz" diye konustu.

10 ilden katilimin saglandigi organizasyonda erkek ve kiz sporcular çesitli kilo kategorilerinde mücadele ederken, ilk gün gerçeklestirilen müsabakalarin sonunda dereceye giren sporculara madalyalari protokol üyeleri tarafindan verildi.

Kaynak: İHA