Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takimlarindan Çifte Basari

Turgutlu Belediyespor Yildiz Erkekler Voleybol Takimi, Türkiye yari finallerine adini yazdirdi.

Turgutlu Belediyespor Yildiz Erkekler Voleybol Takimi, Mugla Mentese Spor Salonu’nda oynanan Türkiye Voleybol Federasyonu Yildiz Erkekler Grup müsabakalarinda Denizli Cavidilspor Kulübü’nü, Nazilli Belediyespor’u ve Milas Belediyespor’u set vermeden 3-0 maglup ederek, 3’te 3 yapti ve büyük bir basariya imza atti. Belediyespor Yildiz Erkekler Voleybol Takimi, Türkiye Voleybol Federasyonu Yildiz Erkekler Grup müsabakalarinin son maçinda ise Milas Belediyespor’u 3-0 maglup ederek grup birincisi oldu. 15-17 Nisan’da yapilacak olan Türkiye yari finallerine katilmaya hak kazandi.

Belediyespor’un Genç Erkekleri Turgutlu’yu temsil edecek

Turgutlu Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takimi Manisa Il Birinciligi grup maçlarinda büyük bir basari göstererek, Manisa sampiyonu oldu. Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takimi, 7-10 Nisan’da Denizli’ de oynanacak olan Türkiye Voleybol Federasyonu Genç Erkekler Grup müsabakalarinda Turgutlu’yu temsil edecek.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Belediyespor Asbaskani Firat Honaz, "Grup maçlarinda oynadigi 3 maçi set vermeden kazanarak büyük bir basariya imza atan Belediyespor Yildiz Erkekler Voleybol takimimizi ve Manisa Il Birinciligi Grup maçlarinda Manisa sampiyonu olan Genç Erkekler Voleybol Takimimizin oyuncularini ve teknik ekibini kutluyorum. Turgutlu için mücadele edecek olan takimlarimiza basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA