Ahmet Agaoglu Açiklamasi 'Kum Saati Tükenmedi Ama Vuslata Çok Az Kaldi'

Trabzonspor Kulüp Baskani Ahmet Agaoglu, nisan ayini çok büyük bir heyecanla karsiladiklarini belirterek, "Kum saati henüz tükenmedi ama vuslata çok az kaldi. Bu ay hepimiz için tarifi çok da kolay olmayan, yogun duygular içinde geçecek" dedi.

Ahmet Agaoglu, Trabzonspor Dergisi’nin nisan sayisinda camia ve taraftarlara seslendi. Agaoglu, "Biliyorum ki her biriniz bahar hazirliklarina erkenden basladiniz. Kiminiz TS Club magazalarimizdan aldi bayraklarini, kiminiz üzerine naftalin kokusu sinmis eski bayraklari sandiklarindan çikardi. Bugünlerde kelimenin tam anlamiyla her yeri Bordo-Mavi’ye boyanmis halde görüyorum. Sadece Trabzon’da da degil; Urfa’dan Denizli’ye memleketin her kösesinde Trabzonspor bayraklari dalgalaniyor. Dahasi, dünyanin dört bir yanina dagilmis Trabzonspor taraftarlari, bulunduklari sehirleri de Bordo-Mavi’yle süslüyorlar. Almanya’nin Köln sehrinde bir köprünün üstünde, Paris’te bir pastanenin girisinde, Fransa’da, Isviçre’de, Hollanda’da, Asya’da, Afrika’da, Amerika’da aklimiza gelen her yerde Bordo-Mavi renkleri gururla dalgalandiriyoruz" dedi.

“’Bize Her Yer Trabzon’ slogani, alelade bir slogan degildir" diyen Agaoglu, "Trabzon sehrinin ve Trabzonspor kültürünün tamamen kendi dinamikleri ve kendi karakteriyle ürettigi bir söylemdir. Tüm taraftarlarimizin sahiplendigi, tüm Türkiye’nin kabul ettigi bir gerçektir. Unutulmamaliyiz ki Trabzonsporumuzun basarisi da bu sloganda gizlidir. Kendi degerlerimiz, kendi karakterimiz ve kendi felsefemizi dünya sartlarina adapte ettigimizde hem saha içinde hem de saha disinda ne denli basarilar elde ettigimizi sizler de görüyorsunuz. Bu tesadüf degil, bu bilgi, erdem ve tecrübenin hayata yansimasidir" diye konustu.

Geçtigimiz günlerde Asbaskan Ertugrul Dogan ve Teknik Direktör Abdullah Avci ile bir toplanti gerçeklestirdiklerini belirten Agaoglu, "Kulübümüzün gelecek vizyonunu, altyapidan üstyapiya kadar yarinlarimizi planladik. Trabzonspor büyüyor, Trabzonspor güçleniyor, Trabzonspor çok daha güzel bir gelecege saglam adimlarla yürüyor. Bu yürüyüste en çok dikkat ettigimiz konu ise kulübümüzün kendi gerçekleridir. Biz gerçeklerimizi inkar etmedik, gerçeklerimizi yok saymadik. Biz gerçeklerimizi günün sartlarina ve evrensel gerçeklere adapte ettik. Yarin da bu yolda yürümeye devam edecegiz. Trabzonspor kendi olmaya, kendi gibi davranmaya, kendi gücü ve karakteriyle basarilar elde etmeye devam edecek" dedi.

Agaoglu, sözlerini söylem tamamladi:

"Bizim tek hedefimiz çocuklarimiza, gençlerimize ve gelecek nesillere çok daha güzel bir Trabzonspor birakabilmektir. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve sükranla aniyor, tüm ülkemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni büyük bir mutlulukla kutluyorum."

Kaynak: İHA