'TBMM 23 Nisan Futbol Turnuvasi' Mahallede Maç Var Yari Final Müsabakalari Tamamlandi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin öncülügünde Gençlik ve Spor Bakanligi is birligiyle düzenlenen “TBMM 23 Nisan Futbol Turnuvasi” Mahallede Maç Var’in yari final karsilasmalari tamamlandi.

TBMM’nin açilisinin 102. yil dönümü etkinlikleri kapsaminda düzenlenen turnuvanin yari finalinde 4 ayri sehirde gerçeklestirilen maçlarda basarili olan 24 kiz ve 24 erkek olmak üzere toplam 48 takim mücadele etti.

Antalya, Bursa, Erzurum, Trabzon’ da 30 Mart-3 Nisan tarihleri arasinda oynanan yari final karsilasmalarinda kiz ve erkek toplamda 528 futbolcu kiyasiya mücadele etti.

11-13 yas arasi sporcularin katildigi TBMM 23 Nisan Futbol Turnuvasi’nda mücadele oldukça tempolu geçti.

Yari final maçlarinda birinci ve ikinci olan 8 kiz ve 8 erkek takimin yarisacagi final maçlari, 18-22 Nisan tarihleri arasinda Ankara’da oynanacak. Turnuvanin sampiyonlarinin belli olacagi final karsilasmalarinda basarili olan kiz ve erkek takimlari, TBMM Spor Tesisleri’nde sampiyonluk mücadelesi verecek.

Birinci olan takim oyuncularina tablet, ikinci olan takim oyuncularina elektrikli scooter, üçüncü olan takim oyuncularina ise drone hediye edilecek. Sampiyonluk kupasi TBMM Baskani Mustafa Sentop tarafindan verilecek.

Kaynak: İHA