Mario Gavranovic Açiklamasi 'Öne Geçtigimiz Maçlarda Skoru Sonuna Kadar Korumayi Beceremedik'

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda Göztepe ile deplasmanda karsilasacak olan Yukatel Kayserispor, hazirliklarini araliksiz olarak sürdürüyor. Sari-kirmizililarda futbolculardan Mario Gavranovic ve Ramazan Civelek, degerlendirmelerde bulundu.

Ligin 31. haftasinda konuk ettigi Fenerbahçe’ye 4-0 yenilen Kayserispor, deplasmanda oynayacagi Göztepe maçi hazirliklarini sürdürüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde çalismalara devam eden takim oyunculari, kötü gidisatin son bulmasini istiyor.

Kayserispor’un orta saha oyuncusu Ramazan Civelek, antrenmanda yaptigi açiklamasinda, “5 haftadir istemedigimiz bir sekilde kötü gidisat var. Çalismalarimizin karsiligini aldigimizi düsünmüyorum. 38 puanda kaldik ve bu hafta Göztepe ile oynayacagiz. Onlar da içeride oynayacaklar. Iyi bir taraftar destekleri var ve biz de oraya kazanmak için gidecegiz. Bir an önce kazanip alt siralarla baglantimizi tamamen kesmek istiyoruz. Kupada da bir yari final maçimiz var ve oraya odaklanmak istiyoruz” dedi.

Öne geçilen maçlarda skoru korumalari gerektigini söyleyen forvet oyuncusu Mario Gavranovic de, “Göztepe maçi bizim için çok önemli bir maç ve negatif bir durumun içerisindeyiz bir süredir. Son oynadigimiz maçlar bizim adimiza iyi degildi ama bundan önceki maçlarda da öne geçmeyi bilmistik. Ne yazik ki öne geçtigimiz maçlarda skoru maç sonuna kadar korumayi beceremedik. Umuyorum ki önümüzdeki maçlarda ve özellikle bu Göztepe maçinda durumu tersine çevirebiliriz. Her seyden evvel önümüzdeki maçta agresifligimizi göstererek, planimiz dahilinde mücadelemizi ortaya koymamiz gerekiyor ve sonucunda bu kez umut ettigimiz puanlari almak istiyoruz. Takimin gidisati motivasyonla alakali bir eksiklik degil bence çünkü biz motiveyiz ve kazanmak istiyoruz. Bu senenin basi itibari ile çok iyi bir serimiz vardi ama biliyorsunuz son 5 maçta istedigimiz gibi gitmedi maçlar ve skorlar lehimize olmadi. Biz oyuncular olarak sahada bizden ne isteniyorsa onu yapmakla mükellefiz. Arkamizda biraktigimiz5 maçlik kötü gidisati bir kenara birakirsak, sezon boyunca iyi geçirdigimiz dönemler de var. Umuyorum ki bu gidisati geride birakarak ligin kalan kisminda mümkün oldugu kadar puan kazanmaya gayret edecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA