Kartepe'de Gençler Kayak Yapmayi Ögrendi

Kartepe Belediyesi tarafindan düzenlenen kar kayagi kurslari sona erdi. 25 kisilik gruplar halinde verilen egitimler sonunda 400 genç kayak yapmayi ögrendi.

Kartepe Belediyesi’nin 10 Subat’ta baslattigi kar kayagi kuslari 30 Mart’ta sona erdi. 25 kisilik gruplar halinde verilen egitimlerde bu dönem 400 genç kayak ögrendi. Türkiye’de ilk kez Kartepe Belediyesi tarafindan baslatilan kurslarda son 10 yilda 3 bine yakin Kartepeli genç kayak egitiminden faydalandi. Bu yil kar kayaklari egitimleri 8-18 yas araligindaki gençlere sali ve persembe günlerinde verildi.

Gençlere her zaman destek vereceklerini söyleyen Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Kar kayagi kurslarimiza gençlerimizin ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etmektedir. Kartepe Belediyesi olarak spor yapan gençlerimize imkanlarimiz dahilinde destek veriyoruz. Gençlerimizin spor yapmasi bizler için çok önemlidir. Kar kayagi kurslarinda bu sene 400 ögrenci egitim aldi. Bu sayi insallah seneye daha fazla olacaktir ve Karatepe’mizden basarili sporcular çikacaktir" dedi.

Kaynak: İHA