Ensar Arslan Açiklamasi 'Bandirmaspor Maçini Unutup, Kalan Maçlarda 3 Puana Odaklanacagiz'

SAMSUN – Samsunsporlu futbolcu Ensar Arslan, maglup olduklari Bandirmaspor maçini unutup, kalan maçlarda 3 puana odaklanacaklarini söyledi.

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacagi Manisa FK maçi hazirliklarina Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Fuat Çapa liderliginde devam ediyor. Kirmizi-beyazli ekipte genç yetenek Ensar Arslan antrenman sonrasi açiklamalarda bulunarak, kalan maçlardaki 3 puanlarin tamamina talip olduklarini ifade etti.



“Kalan maçlardaki 3 puanlara talibiz”

Ilk 6 rakiplerinden Bandirmaspor’a kendi sahalarinda kaybettikleri için üzgün olduklarini vurgulayan Ensar Arslan, “Takimdaki arkadaslarimiz beni çok iyi karsiladilar. Samsunspor çok büyük bir camia. Takimdaki atmosfer iyi ve çok güzel bir agabey kardes ortamimiz var. En kisa sürede forma sansi bulup, o sansi iyi degerlendirmeye çalisacagim. Takim olarak da play-off’a kalip, Süper Lig’e çikmayi hedefliyoruz. Uzun vadeli hedefim ise Türkiye A Milli Takim’da forma giymek. Daha oynayacagimiz 8 maçimiz var. Hiçbir sey belli degil. Play-off’a kalma sansimiz var. Bu hedef dogrultusunda çalisacagiz. Bandirmaspor maçinda kötü bir maglubiyet aldik. Bunu unutup, gelecek maçlara bakip o maçlardaki 3 puanlari almaya çalisacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA