Çukurova'nin Sultanlari Taraftariyla Bulustu

Bursa’da oynanan maçlar sonunda Ilbank ile birlikte Sultanlar Ligi’ne çikmaya hak kazanan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü taraftariyla bulustu.

Adana Adnan Menderes Spor Salonu’nda düzenlenen Kupa Töreni’nde Grup Mega Band sahne aldi. Törene Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Çukurova Kaymakami Mustafa Kaya, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, ASKF Baskani Ahmet Bozan, TSYD Adana Sube Baskani Kerim Hosfikirer ve Adanalilar katildi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, "Voleybol camiasinin bizlerden çok sey beklediginin farkindaydim. Ikinci yilimizda tamam dedik ve bunu basardik. Geçen yil direkten döndü kil payi kaçirdik. Ama bu sene çok sükür su gördügünüz muhtesem kadroyla basardik. Ilbank ile biz çikariz dedim hep. Aynen de dedigim gibi oldu basardik. Bugün tarihte ilk defa Sultanlar Ligi’ne çikmis olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bu takim benim, Çukurova Belediye’sinin degil, Adana halkinin tamaminin takimidir. 5 bin kisilik bir salon için yer tahsis ettik. Onun çalismalarina yakinda baslayacak. Ayrica en büyük tesekkürüde Adana Demirspor Baskani Murat Sancak ve taraftarlara ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA