Valerien Ismael Açiklamasi 'Çok Güzel, Zor Bir Deplasman Maçi Oynadik'

Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael, ilk yari çok gol firsati bulduklarini belirterek, kazanamadiklari için mutlu olmadiklarini söyledi. Ismael, "Çok güzel, zor bir deplasman maçi oynadik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Trabzonspor, Besiktas ile karsilasti. Müsabaka 1-1’lik esitlikle sonuçlandi. Maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael, çok güzel, zor bir deplasman maçi oynadiklarini dile getirerek, "Ekip ve futbolcularimizla 1 hafta çalisma sürecimiz oldu. Bu açidan bakildiginda çok iyi performans gösterdik. Yüksek tempoyu takima yaymak ve yerlestirmek gerekiyor. Kalitemiz var, net sekilde belli oluyor. Buraya galibiyet için gelmistik. Ilk yari çok gol firsati bulduk golü daha erken atabilirdik. Ikinci yari kontrol bizdeydi. Kalemize atilan ilk uzun topta gol yedik. Sonra iyi reaksiyon gösterdik. Penaltiyi kazandik, atmaliydik ama 3 dakika sonra reaksiyon gösterip golü bulduk. Maçi kazanabilecegimizi düsündügümüz için oyuncu degisikligi yaptik. Ne yazik ki kirmizi kart gördük. Skoru tutmak sekline oyunu çevirdik. Kazanamadigimiz için mutlu degiliz. Ama ilk maçta bu performansi gösterdigimiz için mutluyuz" dedi.



"Iki hafta çok iyi çalismaya ihtiyacimiz var"

"Daha fazla birlikte çalisinca daha iyi olacaktir" diyen Ismael, "10 kisi kaldigimiz anda da iyi performans gösterdik. Su an çalisacagiz. Önümüzde çalisacagimiz 1 hafta var. Gelistirecegimiz seyler olacak. Ben de bunun için buradayim. Kondisyon olarak daha üst seviyede Besiktas olacaktir. Taraftara tesekkür ediyoruz. Kondisyon anlaminda üst üste birazcik zamana ihtiyacimiz var. Su anda hedefimiz sezonu en iyi sekilde bitirmek. Iki hafta çok iyi çalismaya ihtiyacimiz var. Besiktas’i 90 dakika bu tempoda ileride göreceksiniz. Aslinda sezon basina tam anlamiyla ihtiyacimiz var. Bugün 25-30 dakika bunu yaptik" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA