Sampiyon Ayvalikgücü'ne Coskulu Karsilama

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 2. grupta, puan cetvelinde kendisine en yakin durumdaki Yalovaspor ile deplasmanda yaptigi karsilasmada 0-0 berabere kalarak kazandigi altin degerindeki 1 puanla, ligin sona ermesine bir hafta sampiyonlugunu ilan eden Ayvalikgücü Belediyespor, ilçede coskulu bir kalabalikla karsilandi.

Yalova dönüsünde ilçe girisinde uzun araç konvoyuyla karsilanan kirmizi-beyazli kafile, ilçe merkezine kadar araç konvoyuyla girdi.

Ayvalikgücü Belediyespor taraftarinin mesalelerle aydinlattigi Cumhuriyet Meydaninda, sevgi gösterileriyle karsilanan kirmizi-beyazli futbolcularin sampiyonluk sevinci ise adeta yüzlerinden okunuyordu.

Coskulu karsilama sirasinda kirmizi-beyazli taraftarlara seslenen Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, yillar sonra yeniden profesyonel lige dönebilmek için sampiyonlugun yetmedigine isaret ederek, “Ayvalikgücü yönetimini antrenörlerimizi ve takimimizi tebrik ediyorum. Onlar inandi bizi de inandirdi. Ancak önümüzde önemli play-off karsilasmalarimiz var. Rehavete kapilmadan önümüzdeki çok önemli iki maçi da kazanarak hedefimiz olan 3. lige çikacagimiza inaniyorum” dedi.

Ayvalikgücü Belediyespor Kulüp Baskani Suat Tas da yaptigi konusmada, sampiyonluk yolunda kulüp yönetimi, teknik kadro, futbolcular ve taraftarla tek vücut olmayi basardiklarini bunun sonucunda sampiyonluk ipini gögüslediklerini söyleyerek, göreve geldigi günden bu yana kirmizi-beyazli camiayi bir an bile yalniz birakmayip, maddi ve manevi her türlü destegi esirgemeyen Belediye Baskani Mesut Ergin’e tesekkür etti.

Coskulu kutlamanin ardindan kalabalik olaysiz bir sekilde dagildi.

Kaynak: İHA