Hürriyet MTAL Kupalara Ambargo Koydu

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, katildigi 5 kategoride 7 kupa kazandi.

2021-2022 sezonunda Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü adindan sikça söz ettirdi. Katildigi tüm kategorilerde basarili olan Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü basarili olmak için çiktigi bu yolda aldigi basarilar ile ‘Kupa Fatihi’ olarak sezona damga vurdu. Yeni kurulmasina ragmen birçok kategoride basarili olan Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü altyapiya verdigi önemle dikkat çekiyor.

Birçok kategoride basarili olduklarini ve bunun devam edecegini ifade eden Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Bas Antrenörü Metin Tutum, “Küçük erkek takimimiz 22-29 Mayis 2022 tarihlerinde yapilacak Türkiye finallerine direkt olarak katilacagini ve bu basarisiyla ilk 32 takim arasinda yer alma basarisi gösterdi. Küçük erkek 2.takimi ise 28-30 Nisan 2022 tarihlerinde Kayseri’de yapilacak ve bu müsabakalarda İçel, Adana, Osmaniye takimlari mücadele edecektir. Genç erkek takimi ise 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Aksaray ilinde yapilacak olan ve Aksaray, Kirsehir, Sivas, Konya takimlari ile grup maçlari oynayacaktir” dedi.

Hiçbir destek almadan büyük basarilara imza attiklarini belirten Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Koordinatörü Fuat Kalay da, “Bu basarilarimiz tesadüf degil. 100’e yakin müsabaka sporcu ile gençleri sporla tanistirip, özgüvenlerini kazanmalarini sagladik. Kötü aliskanliklardan uzak tutuyor, en önemlisi vatana, millete hayirli bireyler yetistirerek tam bir sosyal sorumluluk projesini hiçbir destek almadan gerçeklestiriyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA