Erdinç Sözer Açiklamasi 'Bugün Çok Daha Farkli Kazanabilirdik'

Yeni Malatyaspor’u 1-0 maglup eden Basaksehir’de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer maçin ardindan konustu. Birçok pozisyon bulduklarini ve farkli kazanabilecekleri bir maç oldugunu söyleyen Sözer, savunma oyuncularini da tebrik etti.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Yeni Malatyaspor’u 1-0 maglup eden Basaksehir’de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer maçin ardindan konustu.

Kazanmak istediklerini ifade ederek sözlerine baslayan Sözer, "Galibiyet almak istiyorduk. 4 maçtir kazanamiyorduk. Sonuçtan da çok memnunuz. 1-0 kazandik. Maçin geneline bakinca ilk 15-20 dakika çok iyi basladik. Kenarlardan gelerek iyi pozisyonlar yakaladik ama degerlendiremedik. 26. dakikada Aleksic’in attigi güzel bir golle maçi kazandik. Ikinci yarida da çok pozisyon yakaladik ama golü bulamadik. Direkten dönen toplarimiz vardi. Bunlari degerlendirseydik maçi daha rahat kazanabilecektik. Savunmayi da tebrik etmek gerekiyor. Zor pozisyonlari kapatabildiler. Maçi gol yemeden tamamladik ve galibiyetten çok memnunuz" dedi.

Yakalanan pozisyonlarda kalecinin üzerine vuruslari çok yaptiklarini söyleyen Sözer, "Birçok pozisyonu biz degerlendiremedik. Son maçlarda çok pozisyona giremedik ama bu maç için iyi hazirlandik ve Antalya kampindaydik. Maçin ilk anindan itibaren hizli basladik. Gol sanslari geldi ama degerlendiremedik. Insallah gelecek haftalarda goller gelecek" açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA