Deniz Türüç Açiklamasi 'Bugün Çok Daha Farkli Kazanabilirdik'

Yeni Malatyaspor’u sahasinda 1-0 maglup eden Basaksehir’de Deniz Türüç maçin ardindan konustu. Deniz Türüç, birçok pozisyon yakaladiklarini ve maçin hakkinin farkli bir galibiyet oldugunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Yeni Malatyaspor’u Aleksic’in golüyle 1-0 maglup eden Basaksehir’de Deniz Türüç maçin ardindan konustu.

Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç’in çok iyi bir maç çikardigini ifade ederek sözlerine baslayan Deniz Türüç, "Maçin geneline bakildiginda, 3, 4 ya da 5 farkli olabilirdi. Sansimiz yanimizda degildi. Belli ki üzerimizde bir seyler var ama bu galibiyetle bunu kirdigimizi düsünüyorum. Maça çok yüksek tempoda basladik. Golü de bulduk. Ilk golü de bulduk ama hakem ofsayt verdi. Maçin geneline gelirsek istedigimiz gibi bir maç oldu. Çok üreterek rakibi geriye ittik. Böyle bir maç bekliyorduk. Bizim için önemli olan 3 puan. Özellikle ikinci yarida biraz daha dikkatli olmamiz lazimdi. Bu da ilk yaridaki yüksek baskidan kaynaklaniyor, biraz yorulduk diyebilirim. Ama önemli olan 3 puan" seklinde konustu.



"Trabzonspor’u yakalamamiz imkansiz"

Basaksehir’in hedefinin her zaman Avrupa oldugunu da söyleyen Deniz Türüç, "Son 7 seneye bakinca, Basaksehir her zaman Avrupa’da yer almis, sampiyonluk yasamis bir takim. Hedefimiz tabii ki belli. Bu saatten sonra Trabzonspor’u geçmek tabii ki imkansiz gibi görünüyor. Ama onlarin altindaki ikinci sira için, Emre hocanin da dedigi gibi her puana talibiz" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA