Atletizmde 8 Yildir Sampiyonlugu Kaptirmiyorlar

Amasya’nin Tasova ilçesinde 539 ögrencisiyle egitimlerine devam eden Atatürk Ortaokulu, okul sporlari puanli atletizmde yillardir sürdürdügü sampiyonlugu kimseye kaptirmiyor. Geçen 7 yil boyunca birincilik elde eden ve sampiyonluk serisini kimseye kaptirmayan Atatürk Ortaokulu Atletizm Takimi bu yil seriyi bozmayarak 8. kupalarini okullarini getirdiler.

Tasova Atatürk Ortaokulu ögrencileri okul sporlari puanli atletizm dalinda son 7 yilda oldugu gibi bu yil da rakiplerini geride birakarak il birincisi oldu. Yapilan müsabakalar sonucunda yildiz erkekler ve küçük erkekler il 1.’si, küçük kizlar il 2.’si olarak ilçeye iki birincilikle dönerek kirilmasi güç bir rekora imza atti. Bu rekorlar sayesinde 8 yil üst üste il sampiyonu olan tek okul oldu. Ögrencilerden Onur Alp Bagci, "Takimca birinci olduk. Okan Hocamiz yedi senedir bu takimi yetistiriyor ve birinci oldu. Bende sekizinci senesine katkida bulundum. Bu yüzden Okan Hocamiza bizi çalistirdigi için tesekkür ederim" dedi.

Yusuf Demirel ise "Okula daha iki sene önce geldim. Ilk müsabakamda da birinci oldum. Okan Hocamiz yedi senedir il birincisi oluyorlarmis, biz de ona katilmak istedik ve birinci olduk" diye konustu.

4 yildir takimin bir parçasi olan Gani Can Kayim da, "Bu sene okulumuz sekizinci kez üst üste sampiyon oldu. Bizi çalistiran emek sarf eden Okan Hocamiza tesekkür ederiz" ifadelerini kullandi.

"8 sene üst üstte birinci oldular. Gurur duyuyorum"

Beden Egitimi Ögretmeni Okan Aydin da basarili bir süreç geçirdiklerini ifade ederek, "2013-2014 Egitim ögretim yilinda baslamis oldugumuz atletizm çalismalarimiz araliksiz 2020-2021 yilina kadar devam etti. Bu süreç içerisinde yedi yil üst üstte il birinciligi kazandi ögrencilerim. Bu sene ile beraber sekiz sene üst üstte il birincisi oldular. Zirveyi ellerinde tutuyorlar. Onlarla gurur duyuyorum. Bu müsabakalara hazirlanirken bizlere destek veren herkese tesekkür etmek istiyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA