Yilmaz Açiklamasi 'Sadece Galibiyet Bizi Kurtariyordu'

Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yilmaz, A. Hatayspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, küme de kalabilmek için küçük bir ümitleri de olsa bunu sonuna kadar devam ettirmek istediklerini söyledi.

Süper Lig’in 35. hafta maçinda deplasmanda karsilastigi A. Hatayspor’u 1-0 yenen Altay’da Teknik Sorumlu Sefer Yilmaz, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Yilmaz, kendilerini sadece galibiyetin kurtardigini ve onu da aldiklarini belirterek, “Maçtan önce konustugumuz gibi ufak da bir ümidimiz olsa sonuna kadar devam etmek zorundaydik. O yüzden burada artik kaybedecegimiz 1 puanla bu sezonu kapatmis olacaktik. Sadece galibiyet bizi kurtariyordu. Onu da aldik. Özellikle futbolcu kardeslerimize çok tesekkür etmek istiyorum. Maçtan önce bütün hafta boyunca hazirlandik. Hatayspor’un artilari eksileri onlari kullanmamiz lazimdi bu maçta. Çok da iyi mücadele ettiler. Çok iyi oynadilar. Erken gol bulmamiz bizi biraz da morallendirdi. Hatayspor’un özellikle yüksek toplarda, kanat ortalarinda çok etkili oyunculari vardi. O yüzden bugün 5’li bir sistemle oynadik. Özellikle son 20-25 dakika biraz daha fazla geri çekilmek zorunda kaldik. Onun da sebebi buraya baya bir eksik kadroyla gelmistik, genç oyuncularimizdan kurulu. Yedek kulübesinden çok fazla destek alamadik. Onun da etkisiyle son 15-20 dakikada Hatayspor’un baskisi oldu. Gol de yiyebilirdik ama futbolcular çok iyi mücadele etti. Sonunda 3 puanla ayrildik. Artik tek beklentimiz yarin Rizespor’un Göztepe’yi yenmesi ve bizim çok az da olsa sansimizin bir hafta sonraya devam etmesi” dedi.

Kaynak: İHA