Vincenzo Montella Açiklamasi 'Kendi Performansimizdan Uzak Bir Çizgi Çizdik'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Son maça göre iyiydik ama kendi performansimizdan uzak bir çizgi çizdik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda Adana Demirspor, GZT Giresunspor deplasmaninda 2-0’lik skorla maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Istedigimiz performansi sergileyemedik. Son maça bakildiginda bugün daha iyiydi. Ama baktiginizda kendi performansimizdan uzak bir çizgi çizdik. Bu daha çok içimi yakiyor. Çünkü rakipten daha fazla yapmazsiniz. Sonucu maglubiyet oluyor. Tabi sunu da örtmüyor. Su ana kadar 3 maç öncesine kadar müthis bir performans gösteren Adana Demirspor vardi. Tekrardan toparlanma zamani geldi” dedi.

GZT Giresunspor’un maç performansini degerlendiren Montella, “Ilk maçta da Giresunspor’un performansini begenmistim. Çünkü düzenli bir sekilde beraber defans yapabilen bir takim. Bugün de aynisin sergilediler. Maçin sonucu da biliyorsunuz” dedi.

Her zaman kazanmak için oynayan bir oyuncu grubunun oldugunu belirten Montella, “Baktiginizda aslinda müthis çocuklardan olusan bir grubumuz var bizim. Her zaman kazanmak isteyen bir grubumuz var. Baktiginizda bir hoca analiz yaparken birçok seyi ele aliyor. Takimimizda son 3 maglubiyete baksak bile su ana kadar müthis bir sezon geçirdikleri için hala yarisin içerisindeyiz bir sekilde. Tabii ki de biraz bir yükseklik korkusu da yasiyor olabilir çocuklarimiz. Baktiginizda futbolcularimiz geçmisine herhangi bir alisiklik yok. Eksiklerimiz de var. Belhanda, Balotelli, Stamboli. Bunlar aliskin ancak bunlar bugün cezali oldugu için yoktu” degerlendirmesini yapti.

Kaynak: İHA