Kadin Güresçiler Baskan Bakkalcioglu'nu Ziyaret Etti

Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü’nün basarili kadin güresçileri Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu ile bir araya geldi.

Antrenörleri Kemal Karaboga esliginde makaminda ziyaret eden kadin güresçiler Baskan Bakkalcioglu ile bir süre görüserek sohbet ettiler. Geçtigimiz günlerde yapilan Okul Sporlari Türkiye Sampiyonasinda 53 kilogramda Türkiye Sampiyonu olarak Bozüyüklüleri sevindiren Basak Duman, çalismalari hakkinda bilgi verdi. U20 Gençler 53 kilogramda Türkiye 2’inci olarak milli takima girmeye hak kazan Basak Duman, 14-22 Mayis tarihlerinde Fransa’nin Normandiya bölgesinde yapilacak olan okul sporlarinin olimpiyatlari sayilan ISF GYMNASIADE Dünya Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil edeceginin bilgisini verdi. Yine Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü’nün basarili kadin güresçilerinden Ayse Nazli Asut’ta Kadinlar U17 Yildizlar ve Gençler U20 Türkiye Güres Sampiyonasi’nda U17 yas Yildizlar 65 kilogramda 3’üncü olarak milli takima girmeye hak kazandi. Milli Takima seçilen Ayse Nazli Asut’ta ülkemizi 65 kilogramda da 8-12 Mayis 2022’de Antalya’da yapilacak olan Yildizlar Uluslararasi Zafer Turnuvasi’nda temsil edeceginin bilgisini vererek “antrenmanlarimiza yogun olarak devam ediyoruz” dedi.

Basarili sporculari tebrik eden Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’da “Basarilariniz bizleri mutlu ediyor. Umarim sizleri ileride Olimpiyat sampiyonu, dünya sampiyonu olarak ta görürüz. Cani gönülden tebrik ediyor, katilacaginiz sampiyonalarda basarilar diliyorum. Spora, sporcuya ve Türk kadinina destek vermeye devam edecegiz” dedi.

Ziyaretin sonunda Baskan Bakkalcioglu basarili güresçileri Ayse Nazli Asut’u çesitli hediyelerle ödüllendirdi.

Kaynak: İHA