Hakan Keles Açiklamasi 'Sezon Basindaki Hedefimize Ulastik'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Birçok sikinti çekmemize ragmen sezon basi koydugumuz hedefimize ulasmis olduk” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. faftasinda GZT Giresunspor, evinde Adana Demirspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Maç öncesi kazanmak istiyorduk. Kazandik ve bugün 3 puan çok önemliydi. Çünkü ligde kalmayi garantileyecektik. Oyuna iyi basladik ve golü bulduk. Goller de bulabilirdik. Ilk yari farki daha çok açabilirdik. 2-0 bulduktan sonra skoru korumanin psikolojiyle sikintilar çektik ama sonuçta taraftarimizin önünde güzel bir galibiyet hediye ettigimizi düsünüyorum. Oyuncularima tesekkür ediyorum. Inanilmaz bir sekilde iyi oynadilar. Müthis bir fedakârlik vardi. Eksik oynamamiza ragmen, sikintilar çekmemize ragmen sezon basi koydugumuz hedefimize ulasmis olduk. Mutluyuz. Mahcup olmadigimiz için ve Giresun halkina mahcup olmadigimiz için mutluyuz. Sözler vermistik. Ligde kalacagiz diye. Onlari da mutlu ettigimizi düsünüyoruz. Alt ligden çikip biraz sikintilara ragmen ligde kalmak bizim için iyi oldu. Insallah daha güzel adimlarla ileriye dönük çalismalar yapacagiz. Insallah bunda da basarili oluruz. Tabii lig bitmedi. 3 tane maç daha var. Simdi de onlara hazirlanacagiz. Bayram öncesi taraftarimiza hediye olmus oldu. Adana Demirspor da iyi mücadele etti. Onlari da tebrik ediyorum. Avrupa yolunda basarilar diliyorum” dedi.

“Bu gece rahat bir uyku uyuyacagiz”

Süper Lig’de kalmayi garantilediklerini belirten Keles, üzerinden büyük bir yük kalktigini söyledi.

Keles, 1O kadar zorluk vardi ki, kolay degil. Simdi mutlulugu yasayalim. Zorluklari disariya fazla yansitmamaya çalistik. Bir takimdan 6 yabancinin girmesi kolay degil. Ama içeride karakterli oyuncular vardi ve sahip çiktilar. Verdigimiz görevi yerine getirdiler. Müthis disiplin içerisinde oynadilar. Karagümrük maçinda da bitirebilirdik ama 1-0’dan sonra gevsemenin verdigi seyle kaybettik. Ama içeride seyircimizin önünde galip gelmek bizi mutlu etti. Çok sikintilar çektik ama insallah bayramla beraber barislar saglanir. Insallah bayramda küs kalinmaz. Insallah sorunlarimizi çözeriz. Omuzlarimizda inanilmaz bir yük vardi. Baskanimizla beraber çok rahatladik. Kolay degil. Çok zorluklar astik. Insallah bu gece rahat bir uyku uyuyacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA