Denizlispor Ailesi Bayram Sevincini Hep Birlikte Yasadi

A. Denizlispor’da Kulüp Baskani Mehmet Uz, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalisanlariyla bayramlasti.



Haluk Ulusoy Tesislerinde düzenlenen bayramlasma merasimine A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz, yöneticiler, teknik direktör Mesut Bakkal, teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalisanlari katildi.

Bayramlasmada bir konusma yapan A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz, “Ramazan Bayraminizi simdiden tebrik ediyorum. Çok zor bir sezonun sonlarina geldik. Burada olan herkesin, fedakarca çalismalariyla yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki 4 maçtan istedigimiz sonuçlari alarak hedefimize ulasacagimizdan en ufak bir süphem yok. Yarin oynayacagimiz maçta sahadan galibiyetle ayrilarak bize gönül veren binlerce insani sevindirmek için elimizden geleni yapacagiz. Biz büyük ve güzel bir aileyiz. Göreve geldigim günden beri, size olan güven ve inancimda en küçük bir azalma olmadi. Bu yola birlikte çiktik, birlikte devam edecegiz. Bu ailenin bir parçasi olan ailelerinize de selamlarimi ve tesekkürlerimi iletmenizi istiyorum” dedi.



Teknik Direktör Mesut Bakkal da herkesin bayramini kutlayarak, “Burada olmaktan ve çalismaktan çok mutluyum. Yarin oynayacagimiz maçi kazanarak çifte bayram yapmak istiyoruz” dedi.



Yapilan konusmalarin ardindan kulüp baskani Mehmet Uz, teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalisanlariyla tek tek bayramlasti.

Kaynak: İHA