Sait Karafitinalar Açiklamasi 'Hak Ettigimiz Bir Maglubiyet Aldik'

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, deplasmanda Altinordu’ya 2-0 kaybettikleri maçin ardindan yaptigi açiklamada hak ettikleri bir maglubiyet aldiklarini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 30. hafta maçinda Adanaspor, deplasmanda Altinordu’ya 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, açiklamalarda bulundu.

Karafirtinalar, “Rakibi tebrik ediyoruz, çok önemli bir maçi kazandilar. Maçin ilk yarisina baktigimizda devreye 3 farkli skorla girebilirdik ama maalesef çok net pozisyonlari gole çeviremedik. Deplasmanda Altinordu takimina karsi bunlari gole çeviremiyorsan ikinci yari seni cezalandiracagi belli bir seydi. Bunu biliyorduk ve devre arasinda konustuk. Ancak ikinci yarida bekledigimizin daha altinda oynadik. Hak ettigimiz bir maglubiyet aldik. Çok üzgünüz. Hem play-off sansimizi zora soktuk, hem de düsme potasiyla puan farkimiz eridi. Bundan sonraki maçlar çok daha zor olacak. Bu maçi unutup önümüzdeki Balikesirspor maçina odaklanarak bu sikintili ortamdan çikmak için elimizden geleni yapacagiz“ dedi.

Kaynak: İHA