Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Bizim Için Çok Güzel Bir Galibiyet Oldu'

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, 2-0’lik Adanaspor galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, “Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Haftalar sonra düsme potasinin üzerine çiktik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 30. hafta maçinda Altinordu, konuk ettigi Adanaspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, açiklamalarda bulundu.

Eroglu, “Bugün bizi desteklemeye gelen evlatlarimiza çok tesekkür ederim. Pandemi sürecinden kisitlamalar nedeniyle buradan uzak kalmislardi. Simdi tribünü doldurdular. Bu galibiyet de onlara armagan olsun. 3 haftadir gol yemeden kazaniyorduk bu bizim için çok büyük bir artiydi. Bugün Adanaspor gibi iyi bir takima karsi oynadik. Ilk yarida pozisyon verdigimiz dakikalar vardi ama hep oyunun içindeydik. Ikinci yarida çalistigimiz sekilde gol atmamiz bizim için çok anlamliydi. 2-0’dan sonra da rakip 10 kisi kaldi zaten. Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Haftalar sonra düsme potasinin üzerine çiktik. Seriyi yakaladiktan sonra bunu uzun süreli yapacagimiza inaniyorum. Daha önceki yillarda da bunu basarmistik. Su anda dörtte dört yaptik ve gol yemedik. Iyi takimlara karsi kazanmamiz çok anlamli. Bugün mutlu uyuyacagiz. Yarindan itibaren tüm planlarimiz hafta sonu oynayacagimiz Eyüpspor maçina olacak. Bütün oyuncularimi kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA