Hamza Hamzaoglu Açiklamasi 'Insallah Bu Sezonu Önümüzdeki Yil Süper Lig'de Olacak Konumda Bitiririz'

Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu, MKE Ankaragücü galibiyetinin ardindan, “Önümüzdeki maçlardan en iyi sekilde ayrilmaya çalisacagiz. Insallah bu sezonu önümüzdeki yil Süper Lig’de olacak konumda bitiririz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasinda konuk oldugu MKE Ankaragücü’nü 3-2 maglup eden Eyüpspor’da maç sonu gerçeklestirilen basin toplantisinda konusan Teknik Direktör Hamza Hamzaoglu sunlari dedi:

“Bugün bana göre bu ligin en iyi takimiyla oynadik. Bulundugu pozisyonu kesinlikle hak ediyor Ankaragücü. Isimiz zordu ama iyi konsantre olduk. Maça iyi basladik ve iki golle skoru yakaladik. Daha sonra biraz konsantrasyondan uzaklastik. Skorun getirmis oldugu rehavete kapildik. Rakip yakaladigi firsatlari degerlendirince 2-2 oldu. Ikinci yariya ayni sekilde basladik. Dogru olani da yaptik. Ogulcan’in duran toptan attigi golle 3-2’yi yakaladik. Ankaragücü’ne karsi skoru korumakta zor. Takimim bugün iyi müdafaa yapti. Iyi bir galibiyet aldigimizi düsünüyorum. Önümüzdeki maçlardan en iyi sekilde ayrilmaya çalisacagiz. Insallah bu sezonu önümüzdeki yil Süper Lig’de olacak konumda bitiririz.”

Kaynak: İHA