Valizleri Kaybolan Yolcular Tepki Gösterdi

Trabzon’da hava muhalefeti nedeniyle ertelenen uçak seferleri ögle saatlerinden itibaren yeniden baslarken, yolcular sisin ardindan bu kez de kayip bavullarini bulmak için ugras veriyor.

Kentte gece saatlerinde baslayip sabah saatlerine kadar etkisini sürdüren sis, hava ulasimini olumsuz etkiledi. Hava sartlarinin düzelmesinin ardindan Istanbul ve yurt disindan gelen uçaklar Trabzon Havalimani’na ögle saatlerinden itibaren inis yapmaya basladi.

Istanbul Sabiha Gökçen Havalimani’ndan 11.25’de kalkmasi gereken ancak Trabzon’daki sis nedeniyle rötarli olarak yaklasik 200 yolcusu ile saat 14.00’da Trabzon’a inen Anadolu Jet uçagindan inen yolcular valizlerinin kayboldugunu ögrenince büyük saskinlik yasadi. 10’ya yakin yolcu disindaki hiçbir yolcunun valizleri teslim edilemezken, çogunlugu Trabzonspor taraftari olan yolcular duruma büyük tepki gösterdi.

Aralarinda yabanci turistlerin de oldugu yolcular, bekleyislerini sürdürürken, yetkililerinden açiklama beklediklerini söylediler. Trabzonspor formalarinin valizlerinde oldugunu belirten Bordo Mavili taraftarlar, "Bir uçak dolusu valizin nerede oldugu belli degil. Bu tam bir rezalet” diyerek durumlarina tepki gösterirken, havalimanindaki bekleyisleri de sürüyor.

Kaynak: İHA