Vali Gürel, Süper Lig'e Yükselen Hentbol Takimini Agirladi

Karabük Valisi Fuat Gürel, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi’ne yükselen Karabük Yenisehir Gençlik ve Spor Kulübü’nü agirladi.

THF Erkekler 1.Ligi’nin sonunda oynanan ve Tokat’ta düzenlenen play-off müsabakalarinda aldigi galibiyetlerle Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligine yükselen Karabük Yenisehir Spor Kulübü Baskani Erol Sütcü, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularindan olusan heyet Vali Fuat Gürel ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven’in eslik ettigi ziyarette Yenisehir Spor Kulübü Baskani Erol Sütcü, ilimizde oynanan müsabakalarda kendilerini yalniz birakmayarak yanlarinda olan Vali Fuat Gürel’e vermis oldugu desteklerden dolayi tesekkür etti.

Yenisehir Spor Kulübünün Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’ne çikmasinin çok önemli bir basari oldugunu, ilimizi önümüzdeki sezon hentbol gibi zor bir bransta Süper Ligde temsil edecegini ifade eden Vali Gürel, "Süper Lig’de de basari olacaginiza yürekten inaniyorum. Bizler her zaman sizlerin yanindayiz, bizlere bu gururu yasattiginiz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum, sizlerle gurur duyuyoruz." diye konustu.

Kaynak: İHA