Trabzonsporlu Taraftarlara Sis Engeli

Trabzonspor’un cumartesi günü sahasinda oynayacagi ve 1 puan almasi halinde sampiyonlugunu ilan edecegi Antalyaspor maçini izlemek için farkli ülkeler ve sehirlerden Trabzon’a gelmek isteyen bordo-mavili taraftarlar sis engeli ile karsilasti.

Trabzon’da yogun sis nedeniyle dün geceden bu yana çok sayida uçak seferi iptal edilirken, sabah saatlerinde sadece Izmir’den gelen özel bir havayolu sirketine ait uçagin inisine izin verildi.

Gün boyu sisin dagilmasiyla 48 uçak seferinin yapilacagi ögrenildi.

Trabzonspor’un, Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda yarin sahasinda Antalyaspor ile oynayacagi karsilasmayi izlemek ve sampiyonluk havasini yasamak için yurdun degisik sehirleri ile Belçika, Almanya ve Hollanda gibi ülkelerden Trabzon’a çok sayida uçak seferi konuldu. Ancak bu uçaklarin büyük bölümü dün geceden bu yana yasanan yogun sis nedeniyle Trabzon Havalimani’na inemedi.

Trabzon’a gelebilenler kendilerini sansli hissediyor

Sabah saatlerinde Izmir’den gelen özel bir havayoluna ait uçak disinda Trabzon Havalimani’na baska bir uçak inemezken, Izmir aktarmali Belçika’dan gelen Mustafa Özdemir, Trabzon’a maçi izlemeye geldigini söyledi.

Özdemir, “Belçika’dan geldim maçi izlemeye. Sampiyon olacagiz insallah, Allah nasip ederse. Bilet bulmak sorun oldu ancak son dakika bulabildik. Trabzon’a en son geçtigimiz yaz mevsiminde gelmistim, maçi izledikten sonra geri dönecegim, sadece maç için geldim” dedi.

Sampiyonluk kutulamasi için Belçika’dan geldigini belirten bir baska gurbetçi Burak Kürkan ise, “Belçika’dan geliyorum ben de maç için geldim. Insallah sampiyonlugu kutlayip geri dönecegiz. Bilet bulmak biraz zor oldu ama sonunda bulduk. Maçlari her hafta izliyorum. Trabzon’a en son 2019 yilinda Fenerbahçe maçina gelmistim. Su an kipir kipirim. Bu duygu inanilmaz bir sey. Yarini heyecanla bekliyorum” diye konustu.

Izmir’den gelen Hüseyin Horoz da, “Insallah bu sene sampiyon olacagiz, çok mutluyuz. 30 yasindayim, bu sene sampiyonlugu görecegiz insallah. Trabzonspor maçina en son geçen yil gelmistim. 2.5 yildir Izmir’de yasiyorum. Son maçi kaçirmak istemedim. Bu sevinci yasamak istiyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA