Trabzonsporlu Taraftarlar Sampiyonluk Maçini Dev Ekranlarda Izleyecek

beIN SPORTS ve Trabzonspor, Trabzonspor-Antalyaspor maçini Trabzon Meydan Parki ve Avni Aker Millet Bahçesi’ne kurulacak dev ekranlarda canli yayinlamak için anlasti.

Trabzon sehri sampiyonluk hasretini büyük bir coskuyla sona erdirmeye hazirlaniyor. Sezonu taçlandirmasi muhtemel Antalyaspor karsilasmasini izleyerek Süper Lig sampiyonlugunu kutlamak için Türkiye’nin ve dünyanin dört bir tarafindan futbolseverler Trabzon’a akin ediyor. Maçi tribünde izleme sansi elde edemeyecek olan binlerce taraftar, bu heyecani Avni Aker Millet Bahçesi ve Trabzon Meydan Parki’na kurulacak dev ekranlardan takip edebilecek.

beIN SPORTS Spordan Sorumlu Grup Baskani Rashed Al-Marri, “Süper Lig’in resmi yayincisi olarak, Trabzonspor taraftarlarinin ve Trabzon sehrinin sampiyonlugun ilan edilmesi muhtemel olan Antalyaspor maçinin heyecanini yasayabilmesi için elimizden geldigince katkida bulunmak istedik. Karsilasmanin Trabzon Meydan Parki ve Avni Aker Millet Bahçesi’nde kurulacak olan dev ekranlardan yayinlanmasi için Trabzonspor, Trabzon Büyüksehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi ile hiçbir ücret talep etmeden is birligi yaptik” dedi.



Agaoglu’ndan taraftara davet

Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu ise, “Trabzonspor taraftarlari adina is birliklerinden dolayi beIN SPORTS’a tesekkür etmek istiyorum. Onlar sayesinde taraftarlarimiz, Trabzon’daki sampiyonluk maçinin heyecanini hep birlikte yasayabilecek. Tüm taraftarlarimizi yarin Trabzon Meydan Parki ve Avni Aker Millet Bahçesi’ne davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA