Trabzonspor, Taraftari Ile Bulustu

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda sahasinda Antalyaspor ile karsilasacak olan Trabzonspor, bu maçin son antrenmanini taraftari önünde Medical Park Stadyumu’nda gerçeklestirdi.

Senol Günes Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda 12 bin dolayinda taraftari önünde mesaleler ve ’Sampiyon Trabzonspor’ tezahüratlariyla Antalyaspor maçina hazirliklarina sürdüren bordo-mavililerde baskan Ahmet Agaoglu antrenman öncesi taraftarlar, üçlü çektirdi. Teknik direktör Abdullah Avci ve futbolcular da tek tek taraftarlari da selamladi.

Trondsen ve Peres’in yer almadigi antrenmanda Hüseyin Türkmen takimdan ayri kosu yapti. Nwakaeme ise takimla çalismalara basladi.

Isinma hareketleriyle baslayan antrenmanda 5’e 2 top kapma çalismasi yapildi, son bölümde ise yari sahada çift kale maç oynandi.

Antrenman bitiminde teknik direktör Abdullah Avci, kucaginda çocugu olan bir baba ile fotograf çektirdi. Taraftarin, "Hocam seni yaratana kurban olayim. Ben 32 yil bekledim, her yerde bekledim. Biz yasayamadik. Simdi çocugumla birlikte yasiyorum. Ama su çocuga yasattiniz ya Allah sizden razi olsun" dedi.

Bunun üzerine de Avci, "Hepimizden razi olsun. Keyfini çikartin" dedi.

Kaynak: İHA