TKI Tavsanli Linyitspor Taraftarlari Haksizliga Tepki Gösterdi

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde taraftarlar yürüyüs gerçeklestirerek TKI Tavsanli Linyitspor’un 3. Lig yolunda haksizliga ugradigini dile getirdiler.

3. Lige yükselme Play-off müsabakalarinda Tekirdagspor ile Inegöl Stadi’nda karsilasan TKI Tavsanli Linyitspor 2-1 maglup olmus, ancak yapilan tespit ile bir futbolcunun cezali oldugu anlasilmisti. TKI Tavsanli Linyitspor’un bu durumu TFF’ye bildirmesi sonrasi olumlu sonuç alamamasi üzerine taraftarlar da haksizligin giderilmesi için protesto yürüyüsü düzenlediler.

TKI Tavsanli Linyitspor için Kütahya Amatörspor Kulüpleri Federasyonu Baskan yardimcisi Celalettin Altay, Tavsanli ilçe Baskani Barbaros Öztürk, Yeniden Refah Partisi ilçe Baskani Abdullah Kul, Tunçbilek Belediye Baskani Mustafa Düzgün, Pazarcilar Odasi Baskani Ridvan Altay, Kahveciler Odasi Baskani Tahir Akcan ve Linyit Tayfa grubu yürüyüs gerçeklestirdiler.

Küçük Meydan’dan baslayan yürüyüs Cumhuriyet Meydani’na devam etti. Yürüyüs sonrasi MHP Ilçe Baskani Barbaros Öztürk, Yeniden Refah Partisi Ilçe Baskani Abdullah Kul, Kütahya Amatörspor Kulüpleri Federasyonu Baskan yardimcisi Celalettin Altay, Tunçbilek Belediye Baskani Mustafa Düzgün ve taraftarlardan Semih Sevinç alinan kararlari kinayarak, yapilan hatalardan dönülecegini savundular.

Kaynak: İHA