Sivil Toplum Örgütlerinden Denizlispor Yönetimine Anlamli Destek

Denizli Sivil Toplum Platformu Yönetim Kurulu üyeleri, A. Denizlispor’u ziyaret ederek kulüp yönetimine destek verdi.

Sehrin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Denizli Sivil Toplum Platformu Yönetim Kurulu üyeleri, Haluk Ulusoy Tesisleri’ne ziyarette bulundu. Platform Dönem Baskani Rasit Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz ve yöneticilerle bir süre görüstü.

Denizli Sivil Toplum Platformu olarak, sehrin tek ortak paydasi olan Denizlispor Kulübü’ne desteklerinin sürecegini belirten Platform Dönem Baskani Rasit Özdemir, “Denizlispor Yönetim Kurulu’nun zor bir dönemde göreve gelmesine ragmen bugüne kadar yaptigi fedakarliklari biliyoruz. Biz de bugüne kadar elimizden gelen katkiyi hep saglamaya çalistik. Bundan sonra da Denizlispor’umuza her türlü destegi vermeye haziriz. Bu takima sahip çikmak hepimizin görevi. Sayin baskanimiza ve yönetim kurulumuza basarilar diliyoruz. Tüm taraftarlarimizi önce Gençlerbirligi daha sonra da Menemenspor maçina gelerek takima destek vermeye davet ediyoruz” dedi.



Sivil toplum örgütlerinin ziyaretlerinin kendilerine büyük moral verdigini kaydeden A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz, “Denizli Sivil Toplum Platformu yönetimine bize verdikleri destek dolayisiyla tesekkür ediyor, tüm üyelerine sükranlarimi sunuyorum. Denizlispor hepimizin ortak paydasi ve en büyük markamiz. Bu markamizi daha da büyütmek için herkesin elinden geleni yapmasi gerekiyor. Biz bugüne kadar büyük fedakarliklarda bulunduk. Görev süremiz içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmayi sürdürecegiz. Altas Denizlispor olarak su andaki tek hedefimiz takimimizin ligde kalmasi. Bunu basaracagimiza inancimiz tam. Böyle kritik dönemlerde bize verilen bu destekler de inancimizi artiriyor. Her destek, armanin büyümesine konulan bir tugladir” dedi.



Ziyaretin sonunda, Denizli Sivil Toplum Platformu Dönem Baskani Rasit Özdemir, A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz’a plaket verirken, Baskan Uz da, Özdemir’e Denizlispor’un 55.kurulus yili dolayisiyla özel üretilen forma hediye etti.

Kaynak: İHA