Pinar Ve Hazal, Çukurova Belediyesi'nde

Sultanlar Ligi’nin yeni takimlarindan Çukurova Belediyesi SK, libero Pinar Atasever ve orta oyuncu Hazal Selin Arifoglu ile yeni sezon için anlasti.

Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan Çukurova Belediyesi SK yeni sezonda; Türkiye’nin önemli kulüplerinde görev almis, çesitli zamanlarda en iyi libero, en iyi defansçi ve Balkan Kupasi da kazanmis libero Pinar Atasever ve geçmiste Besiktas, Nilüfer Belediyespor, Aydin Büyüksehir Belediyespor, Galatasaray ve Eczacibasi formalarini terleten, son iki CEV Kupasi’nda 1 altin, ! gümüs madalya sahibi orta oyuncu Hazal Selin Arifoglu ile anlasti.

Daha önce de Yesilyurt’tan Burcu Yönder (pasör), Aydin BSB’den Güldeniz Önal (smaçör) ve Duygu Düzceler (pasör), Bzeiers Volley’den Angela Maria (smaçör), Kuzeyboru’dan Olesia Rykhliuk (pasör çaprazi), Unit E Work Busto Arsizo takimindan Lucia Bosetti (smaçör) Çukurova’nin Sultanlarina katilmisti. Çukurova Belediyesi, Eczacibasi’ndan Hazal Selin Arifoglu (orta oyuncu) ve Adam Voleybol’dan Pinar Atasever (libero) ile birlikte 8. transferini yapmis oldu.

Kaynak: İHA